Naast audits voor ISO-certificeringen, voert EIK ook onaangekondigde audits uit voor het keurmerk Blik op Werk voor inburgeringsscholen. Saskia is sinds 2019 betrokken bij EIK Certificering waar ze klanten audit in de inburgeringsmarkt.

Als Saskia binnenkomt voor een onaangekondigde audit voor het Blik op Werk keurmerk, twijfelt niemand of ze daadwerkelijk een auditor van EIK is. Door Saskia haar enthousiaste en vastberaden insteek neemt ze de vaak verraste auditee mee in haar controle. Daarnaast creëert ze een prettige en een efficiënte werksfeer. Saskia is fiscaal econoom en heeft mede daardoor een sterk analytisch vermogen. Door haar werkervaring weet ze goed in te schatten met wat voor auditees ze te maken heeft. In diverse situaties en omstandigheden gebruikt Saskia haar gevorderde sociale vaardigheden.

Saskia vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk belang. Ze is van mening dat onaangekondigde audits voor het Blik op Werk keurmerk eraan bijdragen dat overheidsgelden juist besteed worden, ook als het om inburgering gaat.
Door Saskia haar affiniteit met cijfers vindt ze het analyseren van een financiële administratie leuk om te doen. Volgens Saskia liegen cijfers niet en vertelt een mens zowel verbaal als non-verbaal veel. Dat maakt deze audits interessant en nuttig om uit te voeren.
Saskia is inzetbaar voor diverse financieel georiënteerde audits en inspecties.

De dienstverlening van EIK
  • Voor audits op basis van ISO 9001 en branchespecifieke normen. 
  • Voor het ontwikkelen van branchespecifieke normen.
  • Voor trainingen interne auditing en management review.

EIK Certificering is geaccrediteerd door de RvA onder nummer C669

Laat je inspireren

Wij delen graag onze inzichten en ontwikkelingen met je.