Door de bomen EIK zien

Certificering kan anders. EIK toetst op basis van een internationale of branchespecifieke norm. Elk gesprek, elke rapportage en elke bevinding draagt bij aan het succes van onze klant. Dat is waar EIK voor staat. EIK betekent klantspecifiek, gericht op de organisatie en actuele ontwikkelingen daarbinnen en daarbuiten. Rekening houdend met wat belangrijk is in de branche en met het kennis- en ervaringsniveau in de organisatie.

De waai van EIK

De waai van EIK

Tijd voor een frisse wind in certificeringsland. EIK brengt inspiratie en plezier terug in audits. Elk gesprek, elke audit levert direct feedback op. Ons uitgangspunt is dat het goed gaat en beter kan. Niet door harder te werken, maar door anders te werken. EIK gaat daarbij terug naar de 7 kwaliteitsprincipes die in de ISO 9001:2015 zijn beschreven.

De kijk van EIK

De mensen van EIK vinden wel iets van kwaliteit. Kwaliteit werkt als je het een zet in de goede richting geeft. Hoe wij kwaliteit zien? Kwaliteit is de norm zo toepassen dat het voor je gaat werken. EIK gaat daarbij terug naar de 7 kwaliteitsprincipes die in de ISO 9001:2015 zijn beschreven.

Laat onderaan de pagina je mailadres achter, dan houden we je op de hoogte.

Ons beleid

Het team van EIK

EIK Certificering wordt geleid door vier betrokken en gepassioneerde ondernemers, met ruime ervaring aan zowel de advies-, implementatie- als auditkant. De ervaring reikt van kleine overzichtelijke tot grote complexe organisaties in zowel de private als de publieke kennisintensieve sector.

Wie wij zijn

Accreditatie

Zoals wij onze klanten (en hun organisaties en processen) serieus nemen, zo nemen wij ook onze eigen organisatie en processen serieus.

Voor certificerende instanties is de ISO 17021 van toepassing en EIK laat zich door de Raad van Accreditatie daarop toetsen. De aanvraag is ingediend en de eerste gesprekken zijn al gevoerd.

Waarom EIK
  • Voor audits op basis van ISO 9001 en branchespecifieke normen. 
  • Voor het ontwikkelen van branchespecifieke normen.
  • Voor trainingen interne auditing en management review.

EIK Certificering stimuleert

Laat je inspireren

Wij delen graag onze inzichten en ontwikkelingen met je.