De groeispurt van EIK in 2020

In 2020 heeft EIK een behoorlijk groeispurt gemaakt. Naast een forse toename in het aantal klanten, is EIK gegroeid in auditoren, in accreditatie, in branchespecifieke normen et cetera. Wij laten je graag even meegenieten.

Groei in ISO 9001-klanten

In 2020 heeft EIK een behoorlijk aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Al onze (ISO 9001-gecertificeerde) klanten staan in het online certificatieregister. Een interessant overzicht om eens te bekijken in welk gezelschap je je bevindt! 

Groei in auditoren

Sinds begin 2020 is het team van EIK uitgebreid met een aantal auditoren, voor velen van onze klanten  oude bekenden: Geert van Heijningen, Ronald Hanselaar, en voor onze inspecties voor Stichting Blik op Werk, Saskia Kooij-Hogenbirk. Op onze website kun je nader kennis maken met het team van EIK.

Groei in ISO 9001-scope

Sinds december 2019 is EIK geaccrediteerd om ISO 9001 te mogen certificeren binnen de scope ‘engineering services’ en ‘other services’: dat zijn bijvoorbeeld advies- en trainingsbureaus, NGO’s en dergelijke. In december 2020 is de scope uitgebreid met ‘openbaar bestuur’.

Groei in remote auditing

Al met al een bijzonder jaar, ook omdat er nog een heel andere groei heeft plaatsgevonden: de online audit is in 2020 door EIK ingezet om de certificering van onze klanten te kunnen continueren. Een vorm  van auditing die erg goed werkt, al prefereert het gros van de auditees en auditoren het fysieke bezoek.

Wil je meer weten over remote auditing, lees dan ook eens dit artikel.

 

Groei in soorten certificering

Sinds de start van EIK Certificering toetsen we NGO’s op het voldoen aan de Partos 9001. Daar zijn inmiddels andere schema’s en normen bijgekomen: zo voert EIK (financiële) inspecties uit bij inburgeringsscholen via Stichting Blik op Werk. En voor de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) mag EIK kleine uitvaartondernemingen auditen.

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Heb je een specifieke wens, bijvoorbeeld voor certificering buiten een sector van EIK, een norm die nog niet in ons dienstenpakket zit, of wil je een norm voor jouw branche ontwikkelen? Daar denken we graag in mee, neem hiervoor contact met ons op.

De dienstverlening van EIK
  • Voor audits op basis van ISO 9001 en branchespecifieke normen. 
  • Voor het ontwikkelen van branchespecifieke normen.
  • Voor trainingen interne auditing en management review.

EIK Certificering is geaccrediteerd door de RvA onder nummer C669

Laat je inspireren

Wij delen graag onze inzichten en ontwikkelingen met je.