EIK Certificering Home

EIK Certificering Home

Audits om naar uit te kijken

Experts In Kwaliteit: EIK Certificering

EIK certificeert organisaties in kennisintensieve sectoren. Organisaties waarin de kennis van mensen bepalend is voor de kwaliteit  van de dienstverlening. Sterker nog, waar kennis de dienstverlening is. Of het nu ISO 9001 is of een andere norm, we zetten graag onze experts bij je in. Certificering bij EIK betekent geïnspireerd worden om het elke dag een beetje beter te doen, voor je klanten, je medewerkers, je samenwerkingspartners en je leveranciers.

Waarom certificeren?

Er zijn talloze redenen waarom organisaties willen certificeren. Denk bijvoorbeeld aan deze:

  • De organisatie groeit (erg) snel en je wilt in control blijven.
  • Dezelfde klachten, dezelfde fouten: dat wil je structureel oplossen.
  • Je hebt een ISO 9001 certificaat nodig om verder te groeien.
  • Klanten en medewerkers zijn best tevreden, maar jij vindt het tijd om de lat hoger te leggen.

Wat levert een audit op?

EIK Certificering weet uit ervaring dat het doorlichten van je organisatie een goed beeld geeft van hoe je ervoor staat en waar het beter kan. Een goede audit inspireert en stimuleert tot verbetering en groei. Of we nu een certificeringsaudit of een specifieke toets uitvoeren of een training geven, wij sluiten aan bij wat de organisatie nodig heeft.

Medewerkers en hun kennis en ervaring zijn cruciaal in dienstverlenende organisaties. Of het nu gaat om organisatieadvies, ontwikkelingssamenwerking, training, ingenieursdiensten, overal waar kennis goud waard is, is EIK Certificering dé partner in kwaliteit en in certificering.

EIK certificeert organisaties op basis van ISO 9001, de Partos 9001 en inspecteert Blik op Werk keurmerkhouders op het voldoen aan de eisen aan de uitvoering en (financiële) administratie. Daarnaast ontwikkelt EIK samen met partners en brancheverenigingen sectorspecifieke normen en keurmerken.

Certificeren of overstappen?

EIK Certificering komt graag met je in contact.
Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

E-book ISO 9001 Fastread

Wat houdt het eigenlijk in om de principes van de ISO 9001 door te voeren in je organisatie? EIK certificering heeft het voor je samengevat in een ISO 9001 Fastread. Ook voor organisaties die al wat langer met ISO 9001 werken interessant trouwens, want we neigen soms wat af te dwalen van de bedoeling.

 

De KIJK van EIK

[banner type=”2″ responsive_fonts=”1″ img=”1971″ img_size=”full” image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”1″ button_font_size=”12″ link=”url:https%3A%2F%2Feikcertificering.nl%2Fthermometer-3%2F|title:Thermometer”][/banner]

De thermometer in je organisatie

In jouw organisatie werkt iedereen keihard om opdrachten binnen te halen. Om ze vervolgens zo goed mogelijk uit te voeren. Samen werk je aan een goed product, in lijn met je missie. Maar misschien kan het wel veel efficiënter of laat je waardevolle verbetermogelijkheden onbenut. En natuurlijk stel je de klant centraal. En je hebt vast ook de belangrijkste risico’s voor je organisatie in kaart gebracht.

Doe je er alles aan om deze op een goede manier te beheersen?

Allemaal redenen om eens aan externe audits en mogelijk certificering te denken.

[banner type=”3″ responsive_fonts=”1″ type_with_diagonal=”true” img=”1968″ img_size=”full” image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”1″ button_font_size=”12″ link=”url:https%3A%2F%2Feikcertificering.nl%2Faudits-om-naar-uit-te-kijken-leuke-bedacht-maar-hoe-doen-we-dat%2F|title:Audits%20om%20naar%20uit%20te%20kijken%20%E2%80%93%20leuke%20bedacht%2C%20maar%20hoe%20doen%20we%20dat%3F”][/banner]

Audits om naar uit te kijken

Audits worden nog te vaak beleefd als verplichte kost. Je hebt een certificaat nodig, omdat de klant daar om vraagt, of je wil je onderscheiden van de concurrent. Daar horen nou eenmaal audits bij. Hoe vervelend die ook kunnen zijn.  En veel van je collega’s vinden audits ook nog eens spannend.

Maar stel, dat de audit een feestje is? Iets om naar uit te kijken? Dat elk gesprek meteen al feedback oplevert.

Dat je na de audit uit elkaar gaat met het gevoel: hier heb ik echt wat aan, hier kan ik mee verder! Bekijk hier de voordelen van ISO 9001

[banner type=”3″ responsive_fonts=”1″ type_with_diagonal=”true” img=”1970″ img_size=”full” image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”1″ button_font_size=”12″ link=”url:https%3A%2F%2Feikcertificering.nl%2Foverstappen%2F|title:Overstappen”][/banner]

Overstappen naar EIK, kan dat?

Je organisatie is gecertificeerd en je hebt behoefte aan een frisse blik. Het overstappen naar een andere certificeerder vraagt een zorgvuldige aanpak.

Overstappen naar EIK is heel eenvoudig: in de ISO-organisatie is dat namelijk goed geregeld, je kunt altijd overstappen naar de certificeerder die bij je past.

Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet.